Anna Johansson, sopran - Sången kommer alltid från hjärtat
RSS

Senaste inläggen

Julen är snart här!
Som att sitta på en öde ö
Konsert med Bryn Terfel
Annas första blogginlägg ;-)

Kategorier

Bakning
Trondheim
drivs av

Min blogg

Som att sitta på en öde ö

Min iPhone har beslutat sig för att sluta fungera!! Den slår bara av och på sig hela tiden och finner aldrig något nätverk. var inne på Teliabutiken igår och de konstaterade att det skulle kosta ca 2500 kr att laga den, så det blir ju inte aktuellt. Har nu gjort ett sista laddningsförsök men den vägrar att komma igång igen så det bli att gå till Teliabutiken på måndag och förhandla om en ny mobil, kanske en iPhone 4 eller 4s. Så nu måste jag fortast möjligt få svar av någon smart person hur jag ska kunna rädda så mycket som möjligt av den information som jag har på mobilen...

Jaja, det är ju inte riktigt världens undergång, men det känns faktiskt som om man sitter på en öde ö när ens iPhone slutar att fungera!! Kommer på mig själv enormt många gånger om dagen i situationer som jag är i behov av min älskade iPhone, eller att jag inte får spela Wordfeud, men framförallt att jag inte är nåbar!! Man får verkligen ett perspektiv på hur beroende man har gjort sig av denna uppfinning...

Men mitt uppe i allt detta så är livet inte alls så illa ;-) Jag är äntligen hemma efter en underbar vistelse i Trondheim. De musikaliska upplevelserna där har varit fantastiska!! Puccinis Turandot var TSO:s största satsning och den var helt magisk att få vara med om, inte minst för att min kostym var rosa/svart/guld färgad i tjockt sidentyg <3

Minns också tillbaka med värme på den konsert vi hade på Erkebispesgården i närheten av Nidarosdomen med Andrew Parrott. Vilken underbar dirigent han är, jag kunde inte låta bli att le under hela konserten, det var så härligt och lätt att göra musik tillsammans med honom. Hoppas att jag snart får tillfälle att samarbeta med honom igen!!

Nu skall jag belöna mig med en kopp kaffe och sedan börja förbereda mig för boxas med en väninna senare idag! Glädjer mig till att få ur mig massor med iPhone-frustration ;-) 

Kram till er alla!!