Anna Johansson, sopran - Sången kommer alltid från hjärtat
RSS

Senaste inläggen

Julen är snart här!
Som att sitta på en öde ö
Konsert med Bryn Terfel
Annas första blogginlägg ;-)

Kategorier

Bakning
Trondheim
drivs av

Min blogg

Annas första blogginlägg ;-)

Nu finns det ingen återvändo, nu kastar jag mig ut i bloggvärlden!! Ska försöka att uppdatera så ofta som möjligt och när inspirationen infinner sig ;-)
Snart är det dags att återigen åka till Trondheim, 16 underbara timmar på tåg (!), men det är det värt!! Ser fram mot att möta alla fina vänner och kollegor och dessutom sjunga konsert tillsammans med dem och Bryn Terfel.
Dessvärre så har jag börjat få ont i halsen, men jag försöker att dricka så mycket te och Echinagard som jag orkar och hoppas på det bästa!! Just nu så låter min stämma som om jag har druckit rökig Whiskey varenda dag i 20 år... Men man kan ju alltid plugga text, det ska ju trots allt sjungas utantill på konserten om en dryg vecka :-)

Har annars roat mig med att bygga ihop ett klösträd (sovträd) till vår lilla kattprinsessa Tosca. Hon älskar sitt nya träd, även om hon var kritisk till en början eftersom hennes förra träd var så instabilt...

ToscaToscas klösträdIdag skulle Jussi Björling blivit hundra år, denne underbare tenor som gick bort alldeles för tidigt och som aldrig verkade trivas med all uppmärksamhet som omgav honom. Tonerna av Erik Gustaf Geijer förknippar jag med denna underbara röst, så mycket hjärta och smärta att jag blir alldeles tårögd av lycka!!

Nu är det hög tid att koka mer te med underbart god honung och sedan ta tag i textpluggning!!

Avslutar denna första blogg med en av mina favoritduetter från operans värld, tänk om man skulle få vara Mimi i la Bohemé och spela mot denna världstenor, O soave fanciulla!! 

Önskar er alla en underbar dag och skickar en stor kram till er <3