Anna Johansson, sopran - Sången kommer alltid från hjärtat
             Anna Johansson...Anna Johansson, sångerska
... föddes på midsommaraftonen 1981 och är uppvuxen i Kallhäll, norr om Stockholm. Har sedan hon var en liten flicka drömt om att bli sångerska och sa till sin mors stora förvåning redan som femåring att hon skulle bli en ny Birgit Nilsson.
 
Även om drömmen med åren har blivit något modifierad så är ändå drömmen om att uttrycka mig genom min sång starkare än någonsin. Den envisa tjejen som stampade med foten när att hon inte blev tagen på allvar finns kvar, hon är nu min inre drivkraft.
   Att sjunga är för mig lika naturligt som att andas och det är där som all inspiration och motivation hämtas. Att nå ut till en publik och att nå fram med sitt budskap är magisk känsla. Det är ett förtrollat ögonblick när man känner kontakt med var och en av de människor som lyssnar och man känner att man kan väcka eftertanke och glädje eller väcka fina minnen till liv.

En artikel ur SvD om mitt namn Anna Johansson:


Sångerska till bröllop
Våren 2009 tog jag min kandidatexamen i klassisk sång vid musik- konservatoriet i Trondheim, Norge. Har under min studietid varit så lyckligt lottad att jag fått vara med på många konserter både inom skolans regi och egna solistuppdrag. Har sjungit och agerat på såväl operascenen som på musikalscenen samt vid orkesterkonserter och oratorier. 
   Har även stor erfarenhet av att sjunga på bröllop och på barndop, vid begravningar och andra kyrkliga (eller borgerliga) sammanhang och högtider.

♩ ♪ ♫ ♬ ♩ ♪ ♫ ♬♩ ♪ ♫ ♬ ♩ ♪ ♫ ♬
Kärlek betyder framförallt att ge av sig själv.
Jean Anouilh

Följ mig (@sopranAnna) på Twitter:
Site Builder drivs av  Vistaprint